Фокстрот розіграє техніку для дому на відкритті першої черги ЖК SVITLO PARK

Комусь із мешканців нового житла пощастить отримати подарунковий сертифікат

Найкращий подарунок для тих, хто в’їжджає у нове житло – побутова техніка. Завдяки Фокстрот та SVITLO PARK вже зовсім скоро хтось із мешканців збудованого міні-міста поруч з Печерськом отримає практичний подарунок – сертифікат на техніку для дому. Станеться це під час грандіозного відкриття першої черги житлового комплексу, яке відбудеться 17 липня.

Чому стільки бажаючих жити у SVITLO PARK?

Окрім технологічно продуманих та зручних будинків дизайнерських форм та кольорів, мешканців нового житлового комплексу у зеленій зоні столиці приваблює продумана інфраструктура, розрахована на сучасних активних людей, для яких нетворкінг – важлива частина життя.

Тут є бігові та велодоріжки, станції зарядження електрокарів, дитячі майданчики під відеонаглядом, спортклуби та спортмайданчики, дитсадочки, школа і лікарня. Справжнє міні-місто у мальовничому районі столиці.

Що буде на відкритті SVITLO PARK?

Це буде грандіозне свято з розважальним шоу, яскравими фотозонами та атракціонами для малечі, а також виступом популярної української співачки.

Звісно ж, у програмі свята – розіграш сертифікату на комплект необхідної побутової техніки від Фокстрот. Щасливчик отримає подарунковий сертифікат на 20 000 бонусних гривень, використати який зможе на сайті foxtrot.ua або у магазині мережі Фокстрот.

Тож завітайте на SVITLO PARK GRAND OPENING 17 липня о 17.00 за адресою: Наддніпрянське шосе, 2а з друзями та рідними. Розважайтесь та вигравайте!

Фокстрот – мережа побутової техніки та електроніки, яка тримає курс на розвиток, реформує магазини, постійно розвиває онлайн-платформу комфортних продажів та активно спілкується з фанами у соцмережах, а бренд-персонаж – лисичка Фоксі – є одним з найвідоміших рекламних звіряток в українському медіа-просторі.

У мережі 164 магазинів по всій країні та сучасним інтернет-майданчиком. Компанія активно підтримує сучасні інноваційні проекти, спрямовані на збільшення комфорту життя та розвиток і навчання дітей, молоді та людей, які прагнуть досягнень на благо суспільства.

Последние новости