Які вакансії відкриті в Києві, де пропонують бронювання від мобілізації

Які вакансії відкриті в Києві, де пропонують бронювання від мобілізації. || Фото: varta1.com.ua

У зв'язку з посиленням мобілізаційних заходів зараз деякі українці почали шукати роботу, де є бронювання. Vgorode подивився, які пропозиції є в Києві. Їх виявилося небагато, але варіанти є.

Спеціаліст із закупівель та фінансовий аналітик-контролер для компанії у сфері Military-tech

У Києві шукають спеціаліста з закупівель та фінансового аналітика-контролера, яким можуть запропонувати бронювання від мобілізації. Від претендентів потрібна вища освіта, досвід та знання англійської, а також, звісно, профільні знання.

Інженер-конструктор в Energy Group

На зарплату в 40-60 тисяч гривень у Бориспільсткому районі шукають інженера-конструктора електротехнiчного обладнання. Вимог багато, тому візьмуть тільки професіонала. У ту ж компанію шукають менеджера з продажу. Потрібен досвід роботи, контакти, профільні знання та вміння, а також власний автомобіль і готовність до відряджень.

Покрівельник в "Техноінтер Груп, ТОВ"

Шукають кандидата, який би займався встановленням, ремонтом та обслуговуванням покрівельних конструкцій. Потрібні навички та водійське посвідчення.

Водій вантажного авто

Від кандидата потрібне водійське посвідчення категорії "С" або "С1", а також досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років.

Продавці та охоронець в супермаркет

У Подільському районі шукають продавців та охоронців, яким пропонують бронювання від мобілізації при умові правильно оформлених військово-облікових документів. Варіанти графіків роботи різні, також можна влаштуватися на часткову зайнятість.

Последние новости