У чому секрет популярності керамічних коронок?

У чому секрет популярності керамічних коронок? - фото

Кераміка – матеріал, найближчий за своїми властивостями до природної емалі. Та пацієнти й фахівці цінують її не тільки через це. Численні переваги, можливість реставрації  та легке встановлення роками тримають керамічні коронки на піку популярності.

За необхідності замінити природний зуб штучним, захистити його й продовжити йому життя, пацієнти частіше за все обирають саме керамічні коронки. Чому не металокераміку й не діоксид цирконію? Чи є протипоказання для встановлення кераміки? І коли варто звернутися до центру стоматології Healthy Dent для протезування такими коронками? Про все це розкаже наша стаття.

Кераміка серед інших видів коронок

Якщо ще десятиліття тому можливо було зустріти лікарів, які б радили зупинитися на металевих коронках, сьогодні таких фахівців знайти майже неможливо. Справа не лише в тому, що метал втратив свою актуальність (а естетичним ніколи й не був): сучасні матеріали лише незначно підвищують вартість протезу, а отже – встановлювати їх вигідно.

А зважаючи на всі переваги, керамічна коронка стала найбажанішим вибором пацієнтів. Цей матеріал:

Таким чином, безметалеві коронки отримують безліч переваг перед:

Респектабельна стоматологія в Києві обов’язково запропонує кілька варіантів матеріалів для коронок, однак, саме кераміка залишається фаворитом пацієнтів і фахівців.

Показання та протипоказання для встановлення керамічної коронки

Показання до встановлення прості: руйнування або втрата природного зуба. Протипоказання також наявні, та їх менше, ніж, наприклад, для металокерамічних коронок.

Так, встановлювати керамічні протези не можна, якщо наявні:

У всіх інших випадках ви можете сміливо звертатися за протезуванням, щоб стоматологічна клініка Healthy Dent допомогла вам відновити впевнену здорову посмішку.

Отже, секрет популярності керамічних коронок досить простий: вони естетичні, доступні, універсальні й довговічні. Так-так: служитимуть вони довгих 7-10 років. Саме тому світова стоматологія продовжує рекомендувати саме цей чудовий варіант протезування.

Последние новости